La Liga Smartbank, opsamling 7. runde

Topholdene satte point til, så der blev skabt større spænding blandt de hold, der ligger omkring den opryknings-kandiderende Top 6.

Billede af Michal Jarmoluk fra Pixabay

Der kom samling på toppen af den næstbedste række i weekenden, hvor forfølgerne Fuenlabrada, Huesca og Albacete alle vandt smalle sejre, mens de tre førerhold alle spillede uafgjort. Cadiz satte for anden kamp i træk point til, da mødet med La Coruna sluttede uden scoringer, og heller ikke Zaragoza kunne få hul på mål-bylden, da Lugo var på besøg i en kamp, der endte 0-0. Almeria måtte slide hårdt for at tage et point med hjem fra Rayo Vallecano i en kamp, der endte 1-1.

Fuenlabrada fortsætter med at imponere – denne gang med en sejr ude over Tenerife, og Huesca snuppede en ventet – men jævnbyrdig – sejr ude over Extremadura. Albacete vandt hjemme over Malaga og hægter sig dermed også på topstriden.

De to andalusiske klubber Almeria og Cadiz er i toppen af rækken foran Zaragoza og Fuenlabrada, der dog har en indbyrdes, udsat kamp i baghånden.