Almeria til tops i La Liga Smartbank

Sekou bragte sig selv på toppen af topscorerlisten og sit hold Almeria til tops i tabellen i næstbedste række i Spanien.

Billede af Michal Jarmoluk fra Pixabay

Almeria snuppede endnu en sejr i midtugens runde i den næstbedste spanske række. Med fem sejre og en enkelt uafgjort har den øst-andalusiske klub for alvor fået sat streg under en god start på sæsonen, og denne gang gik det endda ud over nedrykkerne Girona, der blev sendt hjem med et klart 3-1 nederlag. Sekou Gassama bragte sig samtidig på toppen af topscorerlisten, da den 24-årige ghaneser scorede to af målene.

 

Cádiz kom ned på jorden med et 3-0 nederlag hos Alcorcon, men Cádiz er stadig på andenpladsen i rækken, hvor Zaragoza følger lige efter – endda med en kamp i baghånden. Aragón-klubbens besøg hos Fuenlabrada blev nemlig udsat, fordi hjemmeholdets spillere var ramt af sygdom, der spredte sig så voldsomt i truppen, at der end ikke var 11 raske spillere i truppen.

 

Malaga og Vallecano fortsatte deres bløde start på sæsonen ved at spille 1-1, mens nedrykkerne fra Huesca hjemme tabte til Albacete. La Coruna satte overraskende point til hjemme mod Numancia, mens Las Palmas kom på ret kurs med en 1-0 sejr hjemme over Sporting Gijon. Målscoreren var den blot 16-årige Pedri, der var kampens store oplevelse.

 

Midtugens resultater:

Santander – Mirandes 4-0
Malaga – Vallecano 1-1
Almeria – Girona 3-1
Alcorcon – Cadiz 3-0
Huesca – Albacete 0-1
Lugo – Ponferradina 2-2
La Coruna – Numancia 3-3
Elche – Tenerife 1-1
Oviedo – Extremadura 1-1
Las Palmas – Gijon 1-0