Små mandskaber overrasker

Aflysninger, overraskelser og flotte tilskuertal prægede weekenden i de lavere rækker.

Billede af Free-Photos fra Pixabay

FC Andorra vandt igen, Pena Deportiva har maksimumpoint og Calahorra overraskede igen. Tilgengæld er storklubber fra Murcia og Hercules under pres i Segunda Division B.

I gruppe 1 i tredjebedste række – Segunda Division B – tog Pena Deportiva sin fjerde sejr på stribe på udebane mod Getafe B. Ibiza-Eivissa og Atletico Madrid B deler andenpladsen sammen med Atletico Baleares, der vandt 3-2 hjemme over Sanse. Jorge Ortiz skabte jubel blandt de 2500 tilskuere med to scoringer.

Trods solid opbakning fra 7.000 tilskuere måtte Burgos også gå fra banen uden sejr i fjerde runde, da Calahorra overraskede med en 1-0 sejr og spillede sig op på en fjerdeplads i rækken. Valladolid’s ligareserver topper rækken, mens Barakaldo og Sociedad B følger på de næste pladser.

Gruppe 3 bød på en ny sejr til Villarreal B, der ligger i toppen med maksimumpoint. FC Andorra tog endnu en sejr, da Ejea blev sendt hjem med en 3-0’er, og mens Lleida indtager tredjepladsen, kunne 10.000 tilskuere så Castellón besejre Olot og springe op på fjerdepladsen. I bunden har den stolte klub Hercules det svært efter nederlag hjemme mod Sabadell.

I Segunda Division B – gruppe 4 – er det trængselstider for Murcia-mandskaberne. Både UCAM Murcia og Real Murcia savner deres første sejr efter fire kampe og ligger begge under nedrykningsstregen. Anderledes fint går det for San Fernando og Linense, der ligger i toppen af rækken med 10 point sammen med Badajoz, der samlede 8500 tilskuere til deres hjemmesejr på 2-1 over Algeciras. Et flot tilskuertal i næstbedste række, omend det blev overgået af traditionsklubben Recreatico, der hjemme i Huelva samlede 11.000 tilskuere til deres hjemmesejr på 1-0 over UCAM Murcia.

I Tercera Division var et par af de 18 puljer præget af uvejret, der har hærget den sydøstlige del af Spanien. Derfor var alle kampe i gruppe 13 udsat, mens gruppe 6 også måtte snige sig gennem weekenden med tre aflysninger.

I alt er 12 hold fortsat med max-point, og det bringer Balmaseda i spidsen af gruppe 4, Pobla Mafumet i toppen af gruppe 5 og Alcoyano til tops i gruppe 6.

I gruppe 7, 8 og 9 har henholdsvis Navalcarnero, Salamanca B og Linares Deportivo maksimumpoint, mens det i gruppe 11 er blevet til fuldt udbytte for både Ibiza Islas Pitiusas og Poblense.

I gruppe 13 er der på grund af weekendens aflysninger inden ændring i, at Mar Menor ligger i toppen med fuldt pointtal, og det samme gælder for Villanovense, Beti Kozor og Arnedo i puljerne 14, 15 og 16.