Cádiz med tidlig liga-kurs

Cádiz har maksimumpoint i næstbedste spanske liga.

Billede af Michal Jarmoluk fra Pixabay

I den næstbedste række i Spanien har Cádiz sat en flot kurs mod La Liga. Med fem sejre af ligeså mange mulige har holdet fra sydspidsen af Spanien overrasket positivt – også selvom det er blevet til fire 1-måls sejre, der i weekenden blev afløst af en 2-0 sejr hjemme over nedrykkerne fra Girona.

Zaragoza og Almeria var to af de hold, der var spået til en midterplacering, men begge mandskaber er endnu ubesejrede og lukker stort set ikke mål ind. Zaragoza vandt i weekenden med 3-1 over Extremadura, mens Almeria indtager tredjepladsen med en målscore på 9-1 efter fem kampe. I weekenden vandt Almeria 3-0 ude over Las Palmas, og igen spillede Aguza en stor kamp på gæsternes midtbane.

Fuenlabradas oprykkere har imponeret stort i sæsonstarten, men weekenden fik Madrid-klubben ned på jorden, da de blev besejret 2-0 af Lugo. Hueca og Vallecano følger på femte- og sjettepladsen.

Resultater 4. runde
Rayo Vallecano – Racing Santander 2-0
Mirandes – Malaga 1-1
Numancia – Huesca 1-0
Las Palmas – Almeria 0-3
Cadiz – Girona 2-0
Ponferradina – Alcorcon 1-1
Albacete – Tenerife 0-4
Real Oviedo – Elche 0-2
Zaragoza – Extremadura 3-1
Lugo – Fuenlabrada 2-0
Sporting Gijon – Dep. La Coruna 1-1