Nadal klar til kvartfinalen

Nadal er klar til kvartfinalen ved US Open som eneste iberiske single-spiller. To double-par gør ham selskab.

Billede af Constantin Dancu fra Pixabay

Som ventet er Rafael Nadal den sidste iberiske spiller i US Open. Han er nu klar til kvartfinalen, efter at han i nat vandt over kroatiske Cilic i fire sæt.

Nadal tog sig af første sæt med cifrene 6-3, men kroaten bed fra sig i andet sæt. Her måtte Nadal se sig besejret med samme cifre, inden han dominerede de to sidste sæt, som han vandt med 6-1 og 6-2.

I kvartfinalen er Nadal atter i favorit-rollen, når argentinske Diego Schwartzman står på den anden side af nettet. Den 27-årige argentiner er nr. 21 på verdensranglisten og slog tyske Zverev i ottendedelsfinalen.

Pablo Andujar er til gengæld ude af US Open efter en ellers imponerende turnering. Den 33-årige spanier fra Cuenca er blot nr. 70 på verdensranglisten men vandt først over britiske Kyle Edmund (nr. 31), dernæst over italienske Sonego (nr. 49) og kazakiske Bublik (nr. 75). Ottendedelsfinalen mod franske Monfils, der er nr. 13 i verden, blev dog for stor en mundfuld, og Andujar røg ud med 6-1, 6-2 og 6-2.

I herredouble er Granollers stadig med, og han skal sammen med sin argentinske makker Zeballos spille kvartfinale tirsdag aften mod Marach og Melzer fra Østrig. Portugisiske Joao Sousa er også stadig med i double, og han skal sammen med sin makker Leonardo Mayer fra Argentina, op mod tyske Krawietz og Mies.