Spanien overvandt bøvlet basket-begyndelse

Billede af Steve Tulevski fra Pixabay

Optakten til VM i basketball har bestemt ikke været optimal for Spanien. Åbningskampen mod Tunesien blev da heller ikke så nem fra start, som den på papiret burde have været. Efter første quarter var afrikanerne i front med 17-16, og halvvejs gennem kampen var Spanien stadig kun foran med tre point.

Tredje quarter blev imidlertid vundet med knusende 30-8 og i kampens sidste quarter lukkede Spanien opgøret til en sejr, der trods alt blev både overbevisende og stor. 101-62 blev cifrene, og med 17 point blev Rubio topscorer, mens Llull scorede 16 point.

Spanien møder mandag Puerto Rico, der indledte VM med en smal sejr over Iran på 83-81. De to lande har ikke mødt hinanden siden 2002, hvor Puerto Rico snuppede sejren.