Overblik 3. runde, La Liga 2

Cadiz og Fuenlabrada har maxpoint mens Almeria og Zaragoza også fastholder status som ubesejret.

Billede af Jan-Niklas Kö fra Pixabay

I den næstbedste række i Spanien tog Cádiz endnu en sejr og er sammen med overraskelsen – oprykkerne fra Fuenlabrada – ene om at have maksimumpoint.

Cádiz måtte dog kæmpe for det mod Extremadura, men hjemmeholdets meget velspillende Alex Fernandez scorede føringsmålet i 1. halvleg, inden Zarfino udlignede og Garrido sørgede for sejrsmålet i overtiden.

Fuenlabrada spiller sin første sæson nogensinde i La Liga 2, men indtil videre har man ikke kunnet se det. Madrid-klubben har vundet alle tre kampe indtil videre, og lørdag gik det udover Real Oviedo, der blev besejret med 2-1.

Ponferradina er også blandt oprykkerne, og de var hårde ved gæsterne fra Tenerife, der blev sendt hjem med 4-0, i en kamp hvor den 37-årige brasilianer Yuri scorede to gange. Nedrykkerne fra Girona vandt 1-0 over Malaga på mål af Stuani, mens to scoringer fra Lugo’s topscorer Herrera ikke var nok til sejr mod Alcorcon. Herrera scorede sit andet og tredje sæsonmål, men Alcorcon sejrede 4-2 i Lugo.

Sporting Gijon kunne for øjnene af næsten 20.000 tilskuere vinde med 2-0 over Albacete og nedrykkerne fra Rayo Vallecano medvirkede til, at Deportivo La Coruna fortsatte slingrekursen, da Rayo vandt 3-1.

Hos Las Palmas var det den 38-årige angriber Ruben Castro, der stjal billedet med to scoringer i 2-2-deleren med Santander, mens Almeria fortsatte sin gode sæsonstart med 1-0 hjee over Huesca. Numancia havde besøg af Mirandes, og her var det hjemmeholdet, der snuppede de tre point med en 2-0 sejr, og endelig sørgede Zaragoza for en fortsat status som ubesejret med 1-0 hjemme mod Elche.


Stillingen efter 3. runde

1. Cadiz, 9p
2. Fuenlabrada, 9p
3. Almeria, 7p
4. Zaragoza, 7p
5. Alcorcon, 6p
6. Huesca, 6p
7. Vallecano, 5p
8. Gijon, 5p
9. Ponferradina, 4p
10. Malaga, 4p
11. Girona, 4p
12. Numancia, 3p
13. Elche, 3p
14. Dep. La Coruna, 3p
15. Albacete, 3p
16. Tenerife, 3p
17. Las Palmas, 2p
18. Santander, 2p
19. Lugo, 2p
20. Oviedo, 1p
21. Extremadura, 1p
22. Mirandes, 1p