Charmerende singer/songwriter med kant

Der er både charme, udtryk, eftertænksomhed og humør i Carlos Cros’ vidunderlige sangskrivning.

Den spanske sanger og sangskriver Carlos Cros har sin helt egen og særlige stil. Sangene er på mange måder ganske ligetil med fængende melodier og Cros’ charmerende, hæse, lyse men stadig kraftfulde stemme.

Akustisk og live – ‘La Distancia’

Men samtidig er der noget ganske særligt over det drive, der er i melodierne, og sangene fungerer både i helt rene akustiske guitarudgaver og med større instrumentering, hvor blæsere, der understøtter sangene.

Desværre er Carlos Cros ikke voldsomt produktiv, og man skal kigge længe efter at finde ham på de spanske spillesteder. Forhåbentlig indikerer det, at han er i fuld gang med at producere nyt – herfra bliver der i hvert fald holdt øje med, hvornår der kommer nye store sange som ‘La Distancia’ og ‘Esta Vez No Pierdo El Tren’.