Spansk semifinale-skuffelse

Der bliver ingen spansk deltagelse ved Wimbledon-finalerne.

Billede af PC User fra Pixabay

Semifinalerne blev endestationen for de tilbageværende spanske spillere ved Wimbledon. Rafael Nadal måtte skuffet forlade banen, da Roger Federer besejrede ham i fire sæt, mens Bautista som ventet havde det svært mod verdens-etteren Novak Djokovic.

I semifinalekampen mellem nr. 2 og 3 på verdensranglisten var det helt tæt i første sæt, som Federer vandt i tiebreak. Andet sæt stod der Nadal på, da spanieren havde fat i den lange ende fra start til slut og vandt sættet med 6-1. Herefter satte Federer sig på kampen og sikrede sig de to næste sæt med relativt tætte servegennembrud. Dermed er Nadal ude efter et nederlag på 6-7, 6-1, 3-6 og 4-6.

Bautista gav flot modstand i kampen mod verdenetteren Djokovic. Serberen tog første sæt med overbevisende 6-2, men derefter snuppede Bautista andet sæt efter servegennembrud til 2-1. Tredje og fjerde sæt var på Djokovic’ præmisser, og selv om han i sidste ende skulle bruge fem matchbolde til at tage sejren, så var den aldrig reelt i fare. Sætcifrene blev 6-2, 4-6, 6-3 og 6-2.

Dermed er det Djokovic og Federer, der mødes i søndagens finale, mens damesingle-finalen står mellem Serena Williams og rumænske Simona Halep.