Bautista og Verdasco videre

Bautista og Verdasco videre i Wimbledon – Nadal og Suarez i kamp torsdag.

Der var to spanske avancementer – og to, der blev slået ud, ved onsdagens kampe i Wimbledon.

Roberto Bautista var foran 2-0 i sæt, da belgiske Darcis måtte trække sig, og dermed er Bautista klar til 16. delsfinalerne. Det samme er rutinerede Fernando Verdasco efter en en lang 5-sætter mod Kyle Edmund fra England. Hjemmebanefavoritten vandt de to første sæt, hvorefter Verdasco strammede grebet og vandt tredje sæt i tiebreak og dernæst 6-3 og 6-4 i de to sidste sæt.

Granollers tabte i tre sæt til franske Ugo Humbert, mens Feliciano Lopez tabte i fire sæt til russiske Khachanov. Det nederlag kan Roberto Bautista revanchere, da han møder Khachanov i næste runde. Her står Verdasco overfor italienske Thomas Fabbiano. Begge kampe er programsat til fredag.

Torsdagens kampe med spansk islæt byder på Rafael Nadal, der møder australske Nick Kyrgios, mens Carla Suarez Navarro står overfor franske Pauline Parmentier.