Sløj spansk tirsdag ved Wimbledon

Suarez-Navarro og Nadal videre ved Wimbledon – Muguruza er ude.

Mens de spanske tennisspillere havde en fin mandag ved Wimbledon, så kom de rød-gule arme ned på græsset igen tirsdag. Her blev det nemlig blot til to sejre til de spanske spillere.

Helt som ventet måtte både Ramos og Andujar forlade turneringen allerede i første runde, da begge tabte i tre sæt til hhv. Johnson og Kukushkin. Ligeså ventet var det, at Rafael Nadal uden problemer kunne spille sig videre mod japanske Sugita.

I kvindernes række tabte Paula Badosa Gibert til russiske Flink, mens Suarez-Navarro lidt overraskende vandt over Samantha Stosur. Den største spanske ærgrelse fandt sted, da Garbiñe Muguruza overraskende blev besejret i første runde, da verdens nr. 121 – brasilianske Haddad – vandt i sikker stil i to sæt.

Onsdag står den på fire herrekampe med spansk deltagelse. Bautista er klar favorit mod belgiske Darcis, Verdasco skal slide for det mod engelske Kyle Edmund, mens der er udsigt til tætte kampe for både Granollers, der står overfor franske Ugo Humbert og for Feliciano Lopez, der møder russiske Khachanov.