Sherry med pæn frugt

Ochavico Oloroso Seco Garvey ; Dessertvin ; Sherry ; Spanien ; Andalusien ; Kr. 79,75 ; ★★★☆☆☆ ; Skjold Burne

Ochavico Oloroso Seco Garvey

Sherry er en meget særlig størrelse, der udfordrer de danske smagsløg, når vi taler den tørre stil. Den er nemlig gerne i en lidt salt og meget sprød forfatning, og denne Oloroso er bestemt i den markante og udfordrende afdeling. Men samtidig har den en god frugtfornemmelse med lidt mere blødhed, end man finder i gennemsnittet af tørre sherryer. Derfor er den ikke noget dumt bud på en flaske, man kan bruge som udgangspunkt, hvis man vil på opdagelse i den tørre sherry-verden, for det er ikke helt så kompliceret, som det kan være, og det er et plus for den utrænede sherry-nysgerrige opdagelseslystne smager.

Set til kr. 79,75 hos Skjold Burne